Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2012 » Жовтень » 4 » Перемога у конкурсі програми "Бібліоміст"
9:30 AM
Перемога у конкурсі програми "Бібліоміст"

Вітання переможцям 10 раунду конкурсу співпраці бібліотек з громадою (програма "Бібліоміст")!



Вітаємо п'ятьох щасливих переможців - сільських бібліотек із Львівської, Херсонської, Одеської та Закарпатської області, які отримають гранти на впровадження своїх проектів. Дуже приємно, що Одеську область представляє бібліотека з нашої ЦБС - філія № 37 станції Борщі.

 Експертам було нелегко обрати переможців серед великої кількості сильних заявок. Цього разу більшість бібліотек пропонували проекти соціальної спрямованості (робота з соціально незахищеними верствами населення, включаючи дітей-сиріт, дітей та молоді з неповних сімей або сімей трудових мігрантів, дітей з особливими потребами).  Експерти  відзначили ефективне використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в усіх проектах - бібліотеки планують висвітлювати новини у блогах та обговорювати актуальні для громади теми у тематичних групах соціальних мереж.

«Путівка в життя» - проект сільської бібліотеки-філії № 37 станції Борщі Котовського району Одеської області спрямований на роботу бібліотеки з групою дітей-сиріт та молоддю з місцевої школи-інтернату, які мають обмежений доступ до комп’ютерних технологій, інформації та навчальних ресурсів у мережі Інтернет. Відповідно до результатів опитування, проведеного бібліотекою, дана цільова аудиторія дуже зацікавлена у спілкуванні з однолітками у соціальних мережах, можливості відвідувати освітні веб-сайти та ресурси з прав людини, тощо. Бібліотека задовольнить ці потреби шляхом проведення низки тренінгів та інших тематичних заходів. Місцевий дільничий, викладачі та медичний працівник допомагатимуть у реалізації проекту як тренери та консультанти. Проект буде популяризуватися на сторінках блогів села та центральної районної бібліотеки, у місцевих ЗМІ та на слуханнях сільської ради.

Вітання переможцю! Бажаємо успіхів та натхнення у втіленні  ініціатив!

Переглядів: 1084 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz