Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Березень » 26 » Обласний тренінг з електронної звітності
4:23 PM
Обласний тренінг з електронної звітності

Бібліотекарі району будуть звітувати онлайн

 

Міністерство культури України разом із програмою "Бібліоміст" та Національною парламентською бібліотекою України (НПБУ) розробили електронну систему моніторингу мережі публічних бібліотек України (ЕСМаР). І від тепер бібліотеки всієї країни і нашого району, зокрема, будуть звітувати про свою діяльність онлайн.

З 27 січня 2015 року розпочався  марафон тренінгів з використання електронної системи звітності. Обласні тренінгові центри запросили на навчання начальників культури райдержадміністрацій, директорів  та методистів  районних та міських бібліотечних систем. 24 березня такий тренінг відбувся для представників Котовського району, міста Котовськ та міста Балта.

Котовський район на тренінгу представляли директор ЦБС Світлана Дюгаєва та заступник директора Людмила Бензар на чолі з начальником райвідділу культури Ольгою Шапран, яка не випускає можливості бути  в курсі всіх інновацій та проблем бібліотечної галузі. Одержаними знаннями  учасники тренінгу поділяться найближчим часом з 40 бібліотечними філіями системи.

Детальніше про тренінг читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 722 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz