Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2014 » Жовтень » 9 » Обласний тренінг в рамках програми "Бібліоміст"
4:37 PM
Обласний тренінг в рамках програми "Бібліоміст"
Бібліотечні ресурси - на допомогу внутрішнім переселенцям
 
Працівники ЦБС Котовського району стали учасниками тренінгу в рамках програми "Бібліоміст" "Бібліотеки як центри підтримки громади в умовах воєнної загрози: робота з внутрішньо переміщеними особами (ВПО)", який проходив в обласній універсальній науковій бібліотеці імені М. Грушевського 6 жовтня. 
ЦБС Котовського району представляли: завідуюча відділом обслуговування центральної районної бібліотеки О. В. Попова, методист по роботі з дітьми О. М. Зінченко, завідуюча бібліотекою-філією №37 селища Борщі Г.М.Трояновська та бібліотекар філії №10 села Гонората С. К. Якубовська. 
Окрім теоретичної бази тренінгу, яка була присвячена питанням визнання статусу і особливостей внутрішньо переміщених осіб, психологічним особливостям та етиці роботи з даною категорією користувачів, з учасниками заходу були проведені "мозковий штурм" та робота в групах.  В ході роботи були розроблені  кейси найпотрібніших для цільової групи послуг та шаблони "Довідників для ВПО".
Участь у подібних тренінгах дозволяє значно розширити коло послуг бібліотек та максимально задовольнити потреби громадян в актуальній інформації.
 
Детальніше про тренінг читайте на сторінках блогу ЦБС
Переглядів: 775 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz