Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2017 » Вересень » 15 » Обласний конкурс поезії
12:13 PM
Обласний конкурс поезії

Запрошуємо на "Осінь в Бірзулі"!

 

7 жовтня 2017 року поети-аматори Одеської області запрошуються на обласний конкурс «Осінь в Бірзулі», який відбудеться у м. Подільськ, пр. Шевченка, 28 (актова зала музичної школи).

Організатором конкурсу є Одеський обласний центр української культури за підтримки управління культури, національностей, релігій та охорони об`єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації.

Конкурс проводиться у двох вікових категоріях: дитяча (учасники у віці до 18 років) та доросла (учасники старші 18 років) і включає такі номінації: громадянська поезія, лірика, гумор і сатира, вірші, покладені на музику (обов'язково додати запис виконання на CD чи DVD носіях).

На конкурс подаються: заявка на участь (можна ознайомитись на блозі ЦБС або в центральній районній бібліотеці); не більше 3-х віршів до 32 рядків кожен; CD/DVD диски із записом не більше 3-х пісень; докладна (біографія) характеристика на літературне об'єднання, самодіяльного поета, композитора і виконавця пісень.

Заявка та матеріали на конкурс приймаються до 30 вересня 2017 року за адресою: 65014 м. Одеса вул. Польська, 20 Одеський обласний центр української культури.

Усі учасники конкурсу отримують дипломи учасників. Нагородження та гала– концерт переможців конкурсу відбудеться 7 жовтня 2017 року в м. Подільськ. Вірші лауреатів конкурсу будуть надруковані в ЗМІ.

Участь у конкурсі є безкоштовною. Витрати, пов'язані з участю у конкурсі (проїзд та харчування), бере на себе сторона, що відряджає.

Детальніше про конкурс читайте на сторінках блогу ЦБС

 

Переглядів: 553 | Додав: Olga | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz