Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2018 » Листопад » 1 » Обласний фокус-семінар
3:43 PM
Обласний фокус-семінар

"Де минуле зустрічається з майбутнім": участь Куяльницької ЦБС в обласному фокус-семінарі

 

25 жовтня в Одесі на базі обласної бібліотеки для юнацтва імені В. В. Маяковського відбувся фокус-семінар "Наша спадщина: де минуле зустрічається з майбутнім", в якому прийняла участь бібліотекар-краєзнавець центральної бібліотеки Куяльницької ЦБС Подільського району Надія Балабан.

Перед присутніми виступили завідуючий відділом Одеського історико-краєзнавчого музею Ігор Любинський, директор музею історії розвитку українського козацтва Сергій Шпак, заступник декану з навчально-виховної роботи факультету історії ОНУ ім. І. І. Мечникова Наталія Петрова з віртуальними екскурсіями музеєм та майстер-класами з краєзнавчої роботи.  

Методичні поради з популяризації культурної спадщини  надали зав. науково-методичним відділом обласної бібліотеки для юнацтва Тетяна Петелько та головний бібліотекар Карина Благодар. Цікавою родзинкою семінару стало дефіле з книгами студентів мистецького ліцею у власноруч вишитих сукнях та сорочках.

Відеопрезентація "Народні свята Подільщини",  представлена бібліотекарем краєзнавчого відділу нашої центральної бібліотеки Надією Балабан в рамках обміну досвідом, висвітила тісну співпрацю бібліотекарей громади з працівниками клубних закладів викликала велику зацікавленість та мала схвальні відгуки присутніх колег. 

Детальніше про фокус-семінар читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 465 | Додав: Olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz