Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Жовтень » 13 » Обласний фестиваль поезії
8:10 AM
Обласний фестиваль поезії

"Осінь у Бірзулі" зустрічає гостей


10 жовтня Котовщина гостинно зустрічала поетів з усіх куточків Одеської області на обласному фестивалі поезії "Осінь у Бірзулі", який проходить кожного два роки. В цьогорічному фестивалі прийняло участь понад 60 поетів з Ананіївського, Арцизського, Балтського, Ренійського, Килійського, Іллічівського, Кодимського та Любашівського районів.

Вже другий рік поспіль у фестивалі активно приймає участь центральна районна бібліотека з  презентацією книжкової виставки "Поетичний вінок Одещини". Особливою популярністю у гостей цьогорічного заходу користувався розділ, який зібрав подаровані бібліотеці поетичні збірки учасників попереднього фестивалю з автографами авторів. Увагу журі привернув розділ виставки "Котовщина презентує", який був широко представлений новими виданнями 2012 - 2015 років місцевих авторів, а розділ "Новинки фестивалю-2015" до кінця свята заповнився новими книжковими дарунками для районної бібліотеки з автографами та найкращими побажаннями від авторів.

Гостей фестивалю вітали директор Одеського обласного центру української культури Валентина Вітос, начальник відділу культури Ольга Шапран та кращі вокальні колективи районного центру культури та дозвілля.
Під час фестивалю в рамках "Поетичної вітальні" учасники презентували нові поетичні збірки, читали  авторські вірші та змагалися у літературному конкурсі. Чекала на поетів і "Творча лабораторія поета", і концерт "Пісні рідного краю" на вірші самодіяльних поетів.
Переможці отримали дипломи в трьох номінаціях, а всі учасники - подяки за участь у фестивалі. Приємно, що майже в кожній номінації призові місця займали наші земляки: Петро Лютенко, Катерина Казначеєва, Людмила Гожа, Михайло Низовцов.


 

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 907 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz