Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2019 » Січень » 2 » Новорічний ранок
1:06 PM
Новорічний ранок

"Новорічний переполох" в бібліотечному медіацентрі

 

Вже наступного дня після відкриття медіацентру в центральній бібліотеці відбулося чарівне святкове дійство для малечі працівників Куяльницької бібліотечної системи. Бібліотекарі методичних центрів підготували для дітей "Новорічний переполох" з улюбленими усіма поколіннями казковими персонажами Дідом Морозом та Снігуронькою, Зимонькою-Зимою, Бабою-Ягою та Лісовиком.

Ведучі свята Надія Балабан та Людмила Бензар розпочали новорічний ранок з веселого знайомства та запропонували діткам веселу розважально-ігрову програму. Хлопчики і дівчата відповідали на питання літературної вікторини, відгадували загадки, водили хоровод, гралися в рухливі ігри.

А потім на свято  увірвалися непрохані гості: Баба-Яга (Олена Зінченко) та Лісовик (Марія Лунга), які прийшли відмітити з малечею День шкоди та поцупили ключик від чарівного годинника, щоб Новий Рік не настав ніколи.

Але в усіх казках добро перемагає зло. Допомогти знайти ключик і завести чарівний годинник діткам допомогла Снігуронька (Ольга Волкунович). Разом із нею малеча виконала багато різноманітних святкових завдань та конкурсів, щоб розчаклувати  шлях до Баби-Яги.

Ну а далі настала черга Діда Мороза (Тетяна Токаренко) з великою торбою дарунків та новорічних побажань. На радість діткам він запалив  вогники на ялинці та станцював з малечею хоровод, танець Фіксіків та маленьких утят,і за доброю традицією уважно вислухав кожного з дітей, які підготували для нього новорічні вірші та пісні, подарувавши дарунки і фото на пам'ять. 

Детальніше про ранок читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 461 | Додав: Olga | Теги: свято, медіацентр, діти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz