Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2017 » Січень » 13 » Новорічні свята
2:15 PM
Новорічні свята

Різдвяною стежкою до щастя і добра

 

Щороку, коли на поріг ступає Новий рік, всі ми бажаємо собі і кожному з нас ліпшого життя, міцного здоров'я, злагоди в родині та у всьому світі, а саме головне миру в нашій країні. Шануючи традиції наших пращурів, Новий Рік ми розпочинаємо «Різдвяною стежкою до щастя і добра».
Під такою назвою в бібліотеках району проходять народознавчі свята, етнографічні години, зустрічі та посиденьки. Так, завідуючка бібліотекою станції Борщі Ганна Трояновська провела з дітьми народознавчу годину, під час якої познайомила учнів з народними народними прикметами, обрядами, традиціями та звичаями святкування Різдва, Нового року, Водохреща.
Центральна районна бібліотека вже багато років поспіль приймає щирі побажання на Новий Рік від творчого колективу районного Центру культури та дозвілля, який щоразу дивує новими колядками, дзвінкими щедрівками, даруючи радість та наснагу, віру в краще майбутнє, а колоритні персонажі Маланка та Коза, грайливі цигани, кремезні козаки та чорнобриві україночки заряджають бібліотекарів добрим настроєм на цілий рік.
Нехай ці свята для всіх українців принесуть в домівки мир, радість і надію на день завтрашній, а бібліотекарям та працівникам культури - творчу наснагу, успіхи в роботі і віру, що всі ми доживемо до тих часів, коли розквітне наша держава, буде мир, і наша зірка засвітить так ясно, як нам хотілося б.

Більше фото - на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 605 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz