Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2018 » Січень » 26 » На шляху до мрії
11:41 AM
На шляху до мрії

Бібліотечний простір очима NOVI Architects

 

23 січня в центральній бібліотеці відвідала група сучасних архітекторів зі студії NOVI Architects, запрошена радником голови Подільської РДА Андрієм Бондаренко для розробки проекту сучасної бібліотеки як громадського простору (HUB) для усіх категорій користувачів на базі центральної бібліотеки Куяльницької ЦБС.

Протягом шести годин молоді та креативні архітектори, випускники Одеської державної академії будівництва та архітектури, Євгеній та Ганна Чернат, Олександр Колодін та Наталія Гавелі знайомились з приміщенням бібліотеки, спілкувалися з колективом, вивчали читацький попит, переглядали репортажі з бібліотечних заходів, прислухались до побажань читачів та фахівців. 

На працівників бібліотеки та її гостей на чолі з начальником відділу культури Подільської райдержадміністрації Ольгою Шапран та секретарем Куяльницької сільської ради Тетяною Костюк, цього дня чекала відеопрезентація від ведучого архітектора студії Євгена Черната щодо сучасних архітектурних тенденцій в розробці бібліотечного простору в розвинутих країнах світу.

Про таку сучасну, креативну бібліотеку з великими можливостями і бібліотекарі, і читачі району чекають вже давно. За проектом, бібліотека отримає не тільки цікаве архітектурне рішення, а й буде оснащена новітньою технікою, меблями та "бібліокафе".

І ми дуже сподіваємось, що завдяки плідній та якісній співпраці Андрія Бондаренка з компанією NOVI Architects та інвесторами, ця мрія буде втілена в життя, а наша громада отримає великі нові можливості для освіти, дозвілля та праці.

Детальніше читайте на сторінках блогу ЦБС

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 465 | Додав: Olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz