Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2023 » Березень » 24 » Молодіжна акція
10:42 AM
Молодіжна акція

Акція «Молоді і час» крокує Куяльницькою громадою

 

22 березня в Куяльницькій громаді стартувала патріотична культурно-освітня акція "Молодь і час", підготовлена працівниками центральної бібліотеки та центру культури і дозвілля. Мета акції - розповісти підліткам про загрозу, яке несе сучасне молодіжне угрупування «ЧВК Редан», та молодіжні рухи, які є альтернативою насиллю та бійкам.

Першими зустріла акцію молодь села Коси, а 23 березня вона продовжилась в селах Новоселівка та Малий Фонтан. Ведучі акції - бібліотекарі центральної бібліотеки КУ "Публічна бібліотека ім. Є. Чикаленка" Ольга Волкунович та Інна Вербицька - цікаво, інформаційно, використовуючи документальні відеоматеріали, познайомили учнів з сучасними молодіжними рухами. Багато уваги було приділено новому молодіжному угрупуванню "ЧВК Редан", яке протягом лютого-березня швидко достигло найбільшого розголосу та популярності в Росії, а потім і в Україні.

Багато уваги організатори заходу приділили альтернативі цьому руху. Школярі дізналися про такі сучасні молодіжні організації, які діють на Україні вже багато років, як Пластуни-скаути, волонтерський рух БУР ("Будуємо Україну Разом"), воєнно-патріотичну гру "Джура". Саме вони  виховують справжніх патріотів,  акумулюючи молодіжну енергію на розвиток особистості, фізичний розвиток, на розбудову своєї країни, свого майбутнього.

Приємно відзначити, що школярі нашої громади знають чимало фактів з історії нашої країни. Підтвердженням цьому стала активна участь у патріотичній вікторині, запропонованій бібліотекарями. Самі найрозумніші отримали призи - краєзнавчі сувеніри. 

Яскравим, емоційним, потужним блоком акції став патріотичний концерт від вокалістів Куяльницького центру культури та дозвілля. Оплесками зустрічали та затамувавши подих юнаки та дівчата слухали сучасні пісні у виконанні Валентини Ломановської, Яни Лукащук, Вячеслава Іванкова, Олега Марченка,  Руслана Ткача, уважно спостерігали за запальним українським танком Лілії Юраш.

Акція стала справжнім зарядом патріотичних настроїв, відчуттів, гордості за рідну незламну країну, яка всю свою історію виборює свободу, незалежність, краще майбуття. І ніякі ворожі інформаційно-психологічні операції та маніпуляції нашою молоддю не розірвуть ланцюг єдності наших поколінь!

Детальніше про захід - на блозі бібліотеки

 

Переглядів: 407 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz