Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Липень » 29 » Місячник добра та милосердя
5:50 PM
Місячник добра та милосердя

Літні зустрічі в бібліотеках району


В бібліотеках району тривають масові заходи для людей похилого віку в рамках місячника «У душах людських хай палає тепло, людське милосердя хай творить добро!». 
На цьому тижні односельців, які мають за плечима поважний вік, щиро зустрічали  у своєму приміщенні бібліотеки сіл Новоселівка і Липецьке.

Завідуюча Новоселівською сільською бібліотекою Олена Швець гостинно приймала знаних кулінарів села на зустрічі "Господині на замітку», яка була присвячена секретам кулінаріі, садівництва, городництва. Присутні на заході господині поділилися власними рецептами смачного консервування, адже сезон заготівель на зиму у самому розпалі.
Бібліотекар ознайомила гостей з тематичними рубриками періодичних видань: "Городнику", "Меню сезона", "Наші кулінарні традиції", "Аптечка" на клумбі", а потім пригостила духмяним травяним чаєм за бабусиним рецептом та незатійливими солодощами.
28 липня, в
День пам’яті святого рівноапостольного князя Володимира–Хрестителя Русі та День Хрещення Київської Русі–України  завідуюча центральною бібліотекою села Липецьке Інга Урсул запропонувала своїм найактивнішим читачам огляди книжкової виставки "ХРЕЩЕННЯ РУСІ-УКРАЇНИ" та виставки-інсталяції "Смачні поради».  Усі запрошенні із задоволенням прослухали історію хрещення Святого Володимира та України-Русі, а презентація виставки "Смачні поради" спонукала учасників до обміну рецептами та детальному знайомству з представленою на виставці літературою.

Літніх читачів села  Чубівка зібрало цього ж дня невеличке свято сімейного альбому «Від щирого серця», на яке присутні прийшли з цінними для родини фотографіями, з портретами рідних, дбайливо загорнутими в рушничок, і до яких постійно зверталися, ніби ілюструючи свою нехитру життєву розповідь, життєвий досвід.

 29 липня у бібліотеці села Липецьке (2ч.) читачі зібрались на годину-спілкування «Нехай комусь тепліше стане від наших добрих, гарних слів» та ознайомилися і з книжковою викладкою "Здоров’я - це скарб людини."

Детальніше про заходи читайте на сторінці блогу ЦБС
 

Переглядів: 589 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz