Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Липень » 20 » Місячник добра та милосердя
12:19 PM
Місячник добра та милосердя

"У душах людських хай палає тепло, людське милосердя хай творить добро!"

 

З 15 липня по 15 серпня в бібліотеках району розпочав ходу місячник добра та милосердя під назвою «У душах людських хай палає тепло, людське милосердя хай творить добро!» в рамках бібліотечної програми "Душу зцілює добро". На протязі місяця бібліотекарі кожної сільської філії відвідають на дому людей похилого віку, ветеранів та інвалідів, які не можуть самостійно дістатися до бібліотеки, принесуть їм газети, книги, познайомлять з останніми новинами та просто поспілкуються. В бібліотечних закладах будуть проходити вечори спілкування для літніх людей, вечори-зустрічі, «посиденьки» за чашкою чаю.

Першим заходом місячника стала година спілкування "Милосердя і турбота - людства два крила" в селі Бочманівка. Бібліотекар Ксенія Чиканчі та працівники Будинку культури завітали до оселі  Хрипливої Надії Максимівни з невеличкою концертною програмою, квітами та солодощами та допомогли жінці-інваліду по господарству.

Естафету продовжив вечір "Як смачно пахне хліб у маминих долонях" в Гидиримській сільській бібліотеці.   Зав. бібліотекою Василиса Полуденна та зав. Будинком культури Олеся Смілянська зібрали три покоління: бабусь та матерів з власноруч випеченою здобою, а також їх дітей, які, пригостившись смачною випічкою, віддали шану хлібові у віршах і піснях, поділились рецептами домашніх смаколиків.

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 658 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz