Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2019 » Лютий » 7 » Медіацентр в центральній бібліотеці
11:49 AM
Медіацентр в центральній бібліотеці

Медіацентр - майданчик для спілкування і освіти громади

 

5 лютого в приміщенні медіацентру центральної бібліотеки Куяльницької ЦБС відбулось засідання робочої групи з розробки "Стратегії розвитку Куяльницької громади на 2019-2027 роки", яку провів радник Одеського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України, Віктор Боднарук.

Представила експерта учасникам заходу заступник голови Куяльницької сільської ради з економічних питань Софія Ходюк, яка приймала активну участь у засіданні, надавши детальну інформацію щодо наповнення та використання місцевого бюджету, зауваживши,що сьогоднішнє засідання проходить у новоствореному сучасному медіа просторі, створеному за підтримки молодої громади. Відрадно, що поряд з важливими питаннями промисловості та економіки, ремонту доріг, медичних та освітніх проблем, знайшлось місце і для розвитку культури.

Під час заходу учасники – представники місцевого самоврядування та керівники структурних підрозділів Куяльницької сільської ради ознайомились з аналізом соціально-економічної структури громади, статистики опитувань щодо проблем та пріоритетних направлень у використанні бюджетних коштів та намітили основні кроки щодо розробки майбутньої Стратегії розвитку, аби спільними зусиллями сприяти створенню спроможної, багатої громади з розвинутою переробною промисловістю та альтернативною енергетикою.

Сучасне комфортне середовище та технічне оснащення бібліотечного медіацентру в повній мірі сприяли ефективній та продуктивній діяльності робочої групи.

 

Переглядів: 387 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz