Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2018 » Грудень » 29 » Медіацентр в центральній бібліотеці
12:33 PM
Медіацентр в центральній бібліотеці

Відкриття бібліотечного медіацентру на Подільщині

 

Щедрий дарунок отримала напередодні Нового Року центральна бібліотека Куяльницької ЦБС Подільського району. 27 грудня в бібліотеці відкрито новий, сучасний культурно-освітній медіацентр, створений в рамках Стратегічного плану дій голови Одеської обласної державної адміністрації 2017-2019 років «Розумний регіон» у відповідності з обласною програмою управління культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини «Культура Одещини на 2017-2019 роки».

На урочистому відкритті були присутні керівники, координатори, партнери – всі ті, хто переймався і на сьогодні переймається запитами та потребами громади та культури: голова Куяльницької сільської ради Сергій Паламарчук, заступник голови Куяльницької сільської ради з гуманітарних питань Тетяна Кунаренко, начальник відділу розвитку культури та туризму Ольга Шапран. Гостем свята став депутат Верховної Ради України Олексій Гончаренко, який привітав усіх з цією урочистою подією та спільно з головою Куяльницької ради Сергійєм Паламарчуком перерізав червону стрічку до медіацентру.

Гарантом створення відповідної матеріально–технічної бази бібліотеки, тобто проведення ремонту приміщення, придбання комфортних меблів, виступив голова Куяльницької сільської ради Сергій Паламарчук, а сучасна компютерна техніка надійшла від обласного управління культури, національностей, релігій та охорони об'єктів культурної спадщини . 

Кожен із гостей вітали присутніх з приємною подією, акцентували важливость відкриття такого центру для пересічних людей громади і висловлювали надію на те, що в найближчому майбутньому і у великих сільських бібілотеках відкриють двері подібні медіацентри.

Директор ЦБС Світлана Дюгаєва зазначила, що медіацентр стане платформою для самостійної інформаційно-пізнавальної діяльності користувачів, до послуг яких відтепер - конференц-зал, оснащений сучасним комп'ютерним обладнанням, зручні робочі місця для роботи в інтернеті, в якому будуть проходити різноманітні творчі зустрічі та літературні вечори з місцевими поетами, лекції, тренінги, скайп-конференції, заняття для підлітків та дорослих з різних галузей знань (комп’ютерна грамотність, англійська мова та ін.), зустрічі з представниками громади.

Детальніше про заходи читайте на блозі ЦБС

Переглядів: 596 | Додав: Olga | Теги: медіацентр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz