Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2020 » Грудень » 4 » Літературний проект "12"
2:18 PM
Літературний проект "12"

Літературні вітражі Володимира Лиса

 

Центральна бібліотека Куяльницької громади презентує новий випуск «Бібліотечного меридіану», створений в рамках «Літературного проєкту 12» з метою популяризації творчості українських письменників. Випуск присвячений Володимиру Лису  - відомому українському журналісту, прозаїку і драматургу, який став автором листопада в нашому літературному проєкті.

Володимира Савовича Лиса називають майстром художнього слова, метром та світилом української літератури, найтитулованішим письменником. Він  — справжній феномен сучасності, творами якого захоплюється як політична, так і культурна еліта України.

Роман Володимира Лиса "Століття Якова" -  є одним з найкращих творів, виданих за десять років організаторами конкурсу «Коронація слова»,  і який увійшов до п’ятірки найкращих книг за версією ВВС.

"Століття Якова" та інші романи письменника, такі як «Камінь посеред саду», «Графиня», «Соло для Соломії»,  «Із сонцем за плечима», "Діва Млинища", «Країна гіркої ніжності», "Острів Сильвестра", "І прибуде суддя", «Місяць, обмитий дощем»  не стоять на поличці, а передаються користувачами із рук в руки.

Твори Володимира Лиса, в основі яких лежать різноманітні історії життя людей, сповнені відчайдушних вчинків, дивовижних збігів, знахідок, розчарувань і тримають увагу читачів до останньої сторінки.

Запрошуємо переглянути відеоролик, створений завідуючою медіацентром Ольгою Волкунович, та завітати до бібліотеки за книгою, яка Вам найбільше припала до душі!

Слідкуйте за новинками «Літературного проєкту 12", читайте разом з нами!

 

Переглядів: 1298 | Додав: Olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz