Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2020 » Вересень » 7 » Літературний проєкт "12"
8:13 PM
Літературний проєкт "12"

«Літературний проект «12» обрав авторів вересня

 

Літературний проєкт "12" («12 місяців – 12 авторів»), який  впроваджує Куяльницька централізована бібліотечна система в 2020 році, зустрічає вересень  відомими  в нашій літературі іменами – Володимира Винниченка та Сімони Вілар.

Авторів різних поколінь, різних поглядів, різних за творчістю та літературним жанром об’єднала заголовна літера «В» першого осіннього місяця,

За умовами проєкту  на протязі місяця бібліотекарі відділу обслуговування будуть рекомендувати читачам ряд заходів по знайомству з творчістю обох авторів:  запропонують новинки книжок, що надійшли до бібліотеки;  проведуть огляди творчості як Володимира Винниченка - автора першого українського фантастичного роману «Сонячна машина» та автора  майже усіх декларацій і законодавчих актів УНР, так і сучасної української  російськомовної письменниці у жанрі  фентезі, альтернативної історії та історичної прози, однієї  з найуспішніших письменниць світу - Симони Вілар; перегляди тематичних відеоматеріалів про їх життя і творчість та презентації новинок літератури.

В рамках проекту  бібліографом Іриною Пашорою вже підготовлена  книжкова виставка, а завідувачка відділом обслуговування Олена Попова розпочала  огляди творчості авторів для читачів центральної бібліотеки.

На Фейсбуці наша сторінка Книга бібліотечна для віртуальних користувачів підготовить інформацію про нові надходження видань Володимира Винниченка та Сімони Вілар до нашої бібліотеки.

Залишайтесь разом з нами і дізнайтесь все про письменників  літературного проєкту вересня!

Переглядів: 801 | Додав: Olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz