Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2018 » Березень » 19 » Конкурс дитячого читання
2:14 PM
Конкурс дитячого читання

"Лідер читання-2018" на Подільщині

 

16 березня  в приміщенні центральної бібліотеки відбувся другий  тур конкурсу «Лідер читання – 2018» серед читачів 6-7 класів сільських шкіл Подільського району. 

До бібліотеки з’їхалися 17 переможців 1-го етапу конкурсу з різних сіл району, щоб позмагатися в знаннях світової та української літератури.

Конкурс розпочала завідувачка центральною дитячою бібліотекою Тетяна Токаренко з привітання учасників з перемогою у першому турі та подарунком - книгою сучасного українського письменника Сергія Гридіна «І паралелі перетинаються», відеопрезентацію якої провела методист по роботі з дітьми Олена Зінченко.

Головний спеціаліст відділу культури Подільської РДА Інна Ардельська вручила учасникам дипломи переможців 1-го туру, а в. о. начальника відділу розвитку культури та туризму Наталія Мокряк звернулась до дітей з побажаннями достойно позмагатися за перемогу в 2-му турі конкурсу. Потім конкурсантам та гостям був запропонований відеоролик «Найкращий читач -2017», як це було...» та виступ запрошеної на захід переможниці обласного етапу минулорічного конурсу Насті Апихтіної, яка поділилась враженнями від заключного фестивалю «Космовізія – 2017» у Львові.

Перші бали учасники отримали за читацькі щоденники від журі у складі: заступника директора ЦБС Людмили Бензар, завідувача методико-бібліографічного відділу Віри Фарфурак та завідувача бібліотекою села Гонората Світланою Якубовською на чолі з Наталією Мокряк та Інною Ардельською, а потім кожен конкурсант креативно та з фантазією презентував свою улюблену книгу.

Переможцями 2-го етапу конкурсу «Лідер читання-2018» стали Ворона Анастасія, учениця 6 класу Гоноратської ЗОШ та Козаченко Олена, учениця 7 класу Куяльницької ЗОШ. Спеціальний приз глядацьких симпатій отримав учень 6 класу Станіславської ЗОШ Ілля Христич.

Ми всіх вітаємо і бажаємо подальших успіхів і перемог на вищому етапі «Лідера читання-2018!»

Детальніше про конкурс читайте на блозі ЦБС

Переглядів: 823 | Додав: Olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz