Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2021 » Лютий » 12 » Книжки від Українського інституту книги
11:48 AM
Книжки від Українського інституту книги

Книжкові дарунки для читачів Куяльницької громади

 

Так сталося, що саме напередодні Міжнародного Дня дарування книжок, яке відзначається 14 лютого, центральна бібліотека Куяльницької ЦБС отримала довгоочікувані книжки від Українського інституту книги. Нагадаємо, що таку можливість отримали тільки 606 бібліотек з понад 15 тисяч бібліотек країни за Програмою поповнення бібліотечних фондів.

Центральна та центральна дитяча бібліотеки отримали 827 примірників книжкових видань, різних за тематикою, жанрами та галузями знань,  яскраво оформлених та затребуваних користувачами. Справжні книжкові сюрпризи чекають і на маленьких "читайликів", і на досвідчених дорослих книгоманів

Зараз розпочалась обробка літератури, і вже зовсім скоро кожен читач зможе обрати цікаву для себе та своєї родини літературу.

Куяльницька ЦБС щиро вдячна Українському інституту книги за гарні книжкові видання, яких сьогодні потребують сучасні бібліотеки. І ми не упустимо нагоди знову спробувати свої сили в нових проєктах УІК, щоб і далі радувати наших читачів новою літературою.

Переглядів: 1288 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz