Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2020 » Серпень » 7 » Книги від Фундації Дарини Жолдак
11:26 AM
Книги від Фундації Дарини Жолдак

105 сучасних книжок в дарунок для дітей громади

 

Чудовий подарунок для маленьких читачів Куяльницької громади отримали бібліотеки нашої ЦБС в рамках проєкту від Фундації Дарини Жолдак "45000 книжок для 16000 бібліотек". На малюків чекають три цікавих сучасних книжкових видання казкової серії WowBox та доповненою реальністю (AR), яку розробила продюсерська компанія ART NATION  в партнерстві з Нова Пошта. 

Казки "Лускунчик і Мишачий Король", "Кіт у чоботях", "Спляча красуня" оживуть в бібліотечних філіях усіх сіл громади та будуть радувати і маленьких, і дорослих. Дітки зможуть не тільки почитати казковий сюжет, а спостерігати за рухами та діями головних героїв з екранів своїх смартфонів.

Куяльницька ЦБС Подільського району була однією з перших, хто заповнив онлайн-заявки проєкту, довго чекала на цей дарунок. Наразі книжки чекають на обробку в центральній бібліотеці і невдовзі їх отримає кожна сільська бібліотека. Ми дуже вдячні авторам і організаторам за гарну ідею подарувати бібліотекам такі чудові видання.

Шановні маленькі читачі та їх батьки! @nova.poshta.official в партнерстві з @foundDZ подарувала нашим бібліотекам яскраві та цікаві книги – казки з ілюстраціями українських художників. Приходьте до бібліотеки – книги вже чекають на вас!

 

 

Переглядів: 605 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz