Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2014 » Листопад » 18 » Книга Ф. М. Осадчого "Історія села Борщі"
11:11 AM
Книга Ф. М. Осадчого "Історія села Борщі"
"Історія села Борщі" на бібліотечній полиці
 
 
Краєзнавчий відділ Котовської  центральної  районної бібліотеки  має одну мету – зберегти  минуле наших пращурів для майбутніх поколінь. Саме наш відділ  - це єдине джерело інформації про історію  та культуру рідного краю, де зосереджено багато матеріалів, що свідчать про наше минуле. 
Нещодавно  до книжкового фонду краєзнавчого відділу надійшла  книга  вчителя історії з села Борщі Осадчого Федора Микитовича під назвою «Історія села Борщі». В цій книзі Федір Микитович  в цікавій, доступній формі розповідає про історію заселення,  розвитку села Борщі, його топоніміку, духовне життя сільчан, розвиток культури та освіти. 
Книга багато ілюстрована. Тут і пейзажі села, старовинні карти, визначні об’єкти, і, звичайно, фото людей, які внесли величезний вклад в історію та розвиток села.
Всіх, кого цікавить історія, краєзнавство рідної Котовщини, запрошуємо до краєзнавчого відділу центральної районної бібліотеки ознайомитись з книгою Ф. М. Осадчого «Історія села Борщі», в якій знайдеться багато цікавого для людей різних поколінь.
Переглядів: 834 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz