Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2012 » Серпень » 23 » ...ясна, незалежна, жива!
12:17 PM
...ясна, незалежна, жива!
                                          ЯСНА, НЕЗАЛЕЖНА, ЖИВА !                                                                                                                      
до Дня Незалежності

19 серпня  в селищі Борщі (Зірниця) відбулися урочистості до Дня незалежності та народного свята Спаса під загальною назвою " Моя Україна воскресла - ясна, незалежна, жива".
Державне і народне! Свято для всіх! Свято єднання - вдалося на славу. На майданчику біля сільської бібліотеки зібралося чимало жителів села та гостей  свята у вишиванках та святкових сукнях, від малечі до людей поважного віку, з святковими прапорами і кошиками повними яблук,  з головою сільської ради в перших рядах та з церковним батюшкою у святковій ризі .
 Виставка просто неба  місцевих вишивальниць Любові Соколової та Наталії  Загородньої, кортеж юних мотоциклістів з державними прапорами, захоплені посмішки дітей під час нагородження за участь у конкурсі малюнків на асфальті  " Ми малюємо Україну" та задоволені лиця найстарших жителів селища Євгенії Василівни Грязнової та Ганни Іванівни Будянської під час отримання дарунків, щаслива сімейна пара Любові та Михайла Купріянових, які прожили разом 58 років
та гостинні пироги з медом від підприємця Юлії Крютченко, якими вона щедро пригощала земляків, інсценівка за народними традиціями "Віддавала мати дочку" та вірші про рідний край, запальний танцювальний колектив "Форсаж" та веселі музики - все це створило неповторну атмосферу любові і радості на невеличкому майданчику.
І я там була, мед , пива пила... гарно відпочила уся Борщівська родина!

бібліотекар філії №48  Оксана Перебітюк 
Переглядів: 855 | Додав: Olga | Теги: виставка, свято | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz