Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2013 » Вересень » 9 » Іннокентіївський монастир "Райський сад"
12:11 PM
Іннокентіївський монастир "Райський сад"
Про таємниці "Райського саду"- у віртуальному просторі

Центральна районна бібліотека поставила за мету створити своєрідну базу даних про історико-культурні місця та пам'ятки району. Зібраний матеріал розміщується на сторінках блогу та сайту ЦБС Котовського району в розділі "Краєзнавчий гід". Одними з найбільш популярних веб-сторінок цього розділу є "Одвічні скарби Котовщини", Інокентіївський монастир "Райський сад" та "Тайна Райского сада".
Інтерес до непересічної постаті Інокентія Балтського і до "інокентіївщини", як явища, не затихає. Про це свідчить те, що в мережі Інтернет з'явилося дуже багато не тільки окремих публікацій, а й цілих сайтів, присвячених "Вогненному Інокентію".
До уваги всіх, кому цікава дана тема, пропонуємо веб-список публікацій на блозі ЦБС Котовського району. Сподіваємось, що він вам допоможе дізнатись більше про історію підземного монастиря та його засновника.

Переглядів: 885 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz