Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2019 » Грудень » 20 » Фестиваль "Українське дитяче кіно"
1:37 PM
Фестиваль "Українське дитяче кіно"

Гоноратські діти закрили фестиваль "Українського дитячого кіно"

 

В день Святого Миколая до медіацентру центральної бібліотеки завітали маленькі гості - школярі молодших класів села Гонората. До бібліотеки їх разом із вчителями Ганною Крестовою, Лесею Цуркан та сільським бібліотекарем Світланою Якубовською привіз шкільний автобус на перегляд мультиплікаційних фільмів в рамках фестивалю «Українського дитячого кіно» від компанії Артхаус Трафік та Державного агенства України з питань кіно.

До уваги маленьких кіноглядачів була продемонстрована добірка найкращої української анімації від студії «УкрАнімаФільм».

З цікавістю та задоволенням спостерігали дітки за мультфільмами, на яких виросло не одне покоління дітей, які вчили дітей дружбі, добру, взаємодопомозі, співчуттю до ближнього: «Капітошка», «Як Петрик П'яточкін слоників рахував», «Как казаки в футбол играли».

Не менш цікавими для школярів стали і нові анімаційні роботи сучасних українських режисерів, які представляють країну на міжнародних кінофорумах та кінофестивалях. Не відриваючи очей, хлопчики та дівчатка слідкували за персонажами мультфільмів «Халабудка», «Йшов трамвай дев’ятий номер». А скільки веселих посмішок та щирого сміху викликали пригоди героїв мультика «Чотири нерозлучні таргани та цвіркунець»!

Приємним сюрпризом для дітей став візит на перегляд «справжнього» Святого Миколая з мішком солодких подарунків для слухняної малечі. Дарунок знайшовся для кожного маленького гостя бібліотеки, бо всі вони цілий рік були слухняні, чемні, розумні та старанні.

А покидаючи бібліотеку, дітки не змогли обминути бібліотечну новорічну ялинку та Різдвяну книжкову виставку, біля якої зробили загальне фото на згадку про захід.

Більше фотографій про захід  - на блозі ЦБС

Переглядів: 663 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz