Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2019 » Грудень » 10 » Фестиваль "Українське дитяче кіно"
9:35 AM
Фестиваль "Українське дитяче кіно"

Кіномюзикл "Трубач" для старшокласників Новоселівки

 

Черговий перегляд кінофільму з програми фестивалю «Українського дитячого кіно» від Артхаус ТрафікДержавного агенства з питань кіно та фестивалю кіно для дітей та підлітків "Чілдрен Кінофест" відбувся в медіацентрі центральної бібліотеки.

Цього разу до бібліотеки завітали старшокласники Новоселівського ЗЗСО І-ІІІ ст., вчителька математики Валентина Вербіцька, вчителька зарубіжної літератури та шкільний бібліотекар Тетяна Головчук, завідувачка сільською бібліотекою Олена Швець. До уваги присутніх був продемонстрований кінофільм «Трубач».

«Трубач» — український повнометражний сімейний, дитячий, комедійний мюзикл, відзнятий режисером Анатолієм Матешко. Оригінальні текст та музику пісень російською написав музикант Gogol Bordello Сєрґєй Рябцев; переклад пісень українською виконав Сергій Ковальчук; автор iнструментальної музики — композитор В'ячеслав Назаров.

Фільм розповідає про юного трубача дитячого естрадно-духового оркестру Миколу Шевченка. Він не тільки талановито грає, але і пише власну музику, привертаючи увагу всесвітньо відомого музиканта Юджина Гайсина, який гастролює в місті. Це абсолютно київська історія про суперництво двох дитячих оркестрів. Все як у дорослих — кохання, інтриги, заздрість і звичайно добро, яке перемагає зло.

Старшокласники з цікавістю спостерігали за талановитими однолітками на екрані, які, не ховаючись від перешкод, цілеспрямовано йдуть до своєї мети. Багато сцен викликали щирі посмішки та веселий сміх, й ставали моментами для подальшого обговорення.

Більше фотографій заходу дивись на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 431 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz