Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2020 » Лютий » 7 » Фестиваль європейського кіно в медіацентрі
3:28 PM
Фестиваль європейського кіно в медіацентрі

Нове британське кіно - для школярів Куяльника

 

5 лютого в медіацентрі центральної бібліотеки Куяльницької ЦБС відбувся перегляд кінофільму з програми фестивалю «Нове британське кіно», який проводиться Британською радою в Україні спільно з компанією Артхаус Трафік. Цього дня до бібліотеки завітали учні 7-8 класів Куяльницького НВК разом з вчителькою математики Ганною Ступак та бібліотекарем сільської бібліотеки Ритою Гарматюк. До уваги присутніх був продемонстрований кінофільм «Зоопарк».

Стрічка «Зоопарк» (Великобританія, Ірландія) – це зворушлива історія про те, як головні герої - дванадцятирічний Том і його друзі - намагаються з усіх сил врятувати тварин з місцевого зоопарку Белфаста, який в 1941 році опинився під ударами німецьких бомбардувальників. Прем'єра фільму відбулася 14 жовтня 2017 року на Міжнародному кінофестивалі в Чикаго, США. Фільм знятий ірландським режисером Колином МакАйвором за реальними подіями (хоча трішки зміненими).

Діти та дорослі з цікавістю спостерігали за подіями на бібліотечному екрані, щиро співчували головним героям, хвилювалися за долю маленького слоненя Бастера, улюбленцем родини Холлів, який неймовірними зусиллями підлітків був врятований від неминучої загибелі. Фільм дуже сподобався усім і залишив по перегляді тільки добрі і гарні враження.

Гарні враження залишила у куяльницьких школярів і цікава екскурсія бібліотекою, під час якої вони познайомились з усіма її відділами, книжковим фондом, її сучасними можливостям та послугами.

Більше фото на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 819 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz