Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2017 » Жовтень » 9 » Фестиваль європейського кіно "Кіно проти корупції"
1:45 PM
Фестиваль європейського кіно "Кіно проти корупції"

"Брудні ігри" - кіно проти корупції в спорті

 

4 жовтня в рамках Фестивалю європейського кіно «Кіно проти корупції» в Пункті європейської інформації Подільської центральної районної бібліотеки відбувся показ першого кінофільму - документальної стрічки «Брудні ігри». На показі фільму були присутні студенти І курсу Подільського професійного ліцею (куратор Олексій Янкевич). 

"Брудні ігри" - це документальний фільм-розслідування про порушення прав людини у контексті великих спортивних заходів, а також про корупційні схеми у найпопулярніших видах спорту сучасності - футболі, боксі та в американській професійній баскетбольній лізі NBA. У своєму фільмі Режисер Бенджамін Бест на приватних історіях показує, що за яскравою картинкою великого спортивного змагання стоїть бізнес, який інколи виявляється вельми безжалісним і до самих спортсменів.

Глядачами фільму в цей день були переважно хлопці, і, звісно, що спортивна тема була цікава для них, а справжні життєві історії про людей, їх нелегкі долі та боротьбу за виживання в спорті не залишили в залі жодного байдужого.

Переглядів: 669 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz