Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2017 » Вересень » 21 » Екскурсійний місячник в бібліотеках району
11:15 AM
Екскурсійний місячник в бібліотеках району

У світ знань - через бібліотеку

 

20 вересня в центральній районній бібліотеці відбулась екскурсія «У світ знань – через бібліотеку» для студентів першого курсу медичного училища ім. В. Жуковського (куратор групи Маєвська О.О.).

Двері до відділу обслуговування студентам «відкрила» завідувачка відділом Олена Попова, яка познайомила їх зі структурою відділу. 

Бібліотекар Інтернет-центру Ольга Волкунович поділилась цікавою інформацією про права і обов’язки користувачів центру, ознайомила з інтернет-ресурсами Подільської ЦБС: сайтом та блогом, розповіла про бібліотечні сторінки в соціальних мережах та власний проект "Бібліотечний меридіан" на каналі YOUTUBE. 

Бібліограф, координатор Пункту Європейської інформації Інна Вербицька ознайомила студентів з основними задачами і цілями Пункту та розповіла про те, які бібліографічні послуги можна отримати в бібліотеці.

Цікаву екскурсію книжковим фондом абонементу провела бібліотекар Людмила Поросятковська, акцентувавши увагу на новинках літератури та нових книжкових виставках: «Сага про невідомі світи», «Тендітна душа Джоді Піколт», «Зберігайте чудо з чудес».

Бібліотекар краєзнавчого відділу Надія Балабан звернула увагу студентів на книжкові виставки «Одещина – наш рідний дім» (до 85-річчя Одеської області), "Право на безсмертя" (присвячена воїнам-захисникам України, нашим землякам), «Поетичне слово Подільщини», "Чари рідної землі" та ознайомила молодь зі старовинними предметами побуту та знаряддями праці.

По закінченню екскурсії студентам був запропонований літературно-історичний екскурс «Соломія – найчарівніша Батерфляй» до 145-річчя з дня народження української оперної співачки Соломії Крушельницької.

Студенти були вражені сучасною бібліотекою, яка є в нашому районі, її новітніми можливості, професійними та привітними бібліотекарями і з задоволенням стали її читачами.

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 597 | Додав: Olga | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz