Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Вересень » 15 » Екскурсійний місячник в бібліотеках району
1:53 PM
Екскурсійний місячник в бібліотеках району

"Бібліотечний вересень" триває

 

Кожного вересня бібліотеки нашого району запрошують дітей та молодь на цікаві екскурсії, Дні відкритих дверей, організовують різноманітні тематичні заходи, щоб залучити до закладів нових користувачів, заохотити дітей та молодь до читання.
Одним із таких заходів цього тижня стала
інформаційна година  "Хліб на столі-щастя на землі" в бібліотеці села Малий Фонтан. 14 вересня до бібліотеки завітали активні читачі та нові відвідувачі: Руслан Петрович Поліщук, який у минулому був лікар-фізіотерапевт, і Петро Михайлович Долган, фельдшер-акушер, який 7 місяців прослужив у Дебальцево, був поранений, отримав інвалідність. Завідувачка бібліотекою Ірина Дмитрієва познайомила нових гостей із бібліотекою, розповіла, як раніше мололи зерно, як випікали смачний духмяний хліб, про обряди нашого народу, пов'язані з хлібом.
Бібліотекар села Борщі Наталія Іванкова вирішила розповісти про книги та бібліотеку самим маленьким майбутнім читачам - вихованцям дитячого садочка, до яких вона завітала з яскравими кольоровими книжечками і підготувала для них справжню
подорож по казках "Казкове царство".
 Учні 3-5 класів Куяльницької школи стали учасниками
екскурсії під назвою "Бібліотека - острів духовності", підготовленою бібліотекарем Ритою Гарматюк, а дорослих читачів завідувачка бібліотеки Тетяна Бойко запросила на виставку-бенефіс автора "Єдина і неповторна", присвячений 125-річчю з дня народження королеви англійського детектива Агати Крісті.

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС
 

Переглядів: 770 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz