Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Жовтень » 8 » Екскурсія в центральній районній бібліотеці
3:19 PM
Екскурсія в центральній районній бібліотеці

Бібліотечний простір для першокурсників


6 жовтня Котовська районна бібліотека гостинно розчинила свої двері для студентів – першокурсників місцевого медичного училища (група 1-АС, куратор Назарова Алла Володимирівна). 
Завідуюча читальним залом Людмила Лук’янчук розповіла про історію створення бібліотеки, її структуру та літературу та періодику, яку отримує  бібліотека, а потім передала слово бібліотекарю Інні Вербицькій, яка ознайомила з роботою бібліотечного Інтернет-центру.
 Бібліотекар абонементу Людмила Поросятковська запросила молодь оглянути книжкові виставки,  розповіла про нові тенденції в сучасній українській літературі, провела презентацію виставки «Високе світло імені та слова». А після знайомства з виставкою «Світ таємничих та фантастичних пригод» декотрі з присутніх захотіли стати нашими читачами і записалися до бібліотеки.
 Далі студенти завітали до краєзнавчого відділу, де бібліотекар  Надія Балабан познайомила їх з історією нашого краю (за матеріалами виставки "Портал у минуле"), розповіла про видатних людей району, презентувала виставку «Поетичне слово Котовщини», а потім запросила до міні-музею зі старовинними предметами  побуту та книжковими раритетами. 
Особливий  захват викликали у юнаків та дівчат  авторські ляльки Інни Штепи, виставка яких презентується в краєзнавчому відділі. Студенти згадували твори українських класиків, впізнаючи в ляльках тих чи інших літературних героїв, цікавилися технологією виготовлення ляльок.

Зустріч майбутніх читачів і бібліотекарів пройшла з обопільною користю: в бібліотеки появилися нові читачі, а самі гості дізналися багато нового та цікавого, що розширить їх кругозір.

Детальніше про екскурсію читайте на сторінках блогу ЦБС
 

Переглядів: 682 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz