Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2014 » Жовтень » 16 » Екологічне свято в бібліотеці села Малий Фонтан
12:20 PM
Екологічне свято в бібліотеці села Малий Фонтан

Голос рідної природи серцем слухати навчись

 

В рамках конкурсу бібліотек-ювілярів "Бібліотечний спаринг" 14 жовтня в бібліотеці села Малий Фонтан відбувся цікавий та змістовний екологічний захід для учнів 5-6 класів "Голос рідної природи серцем слухати навчись". Захід підготувала та провела бібліотекар селища Борщі Оксана Анатоліївна Перебітюк спільно з завідувачкою селищним клубом Інною Олександрівною Балінською, яких гостинно зустрічала завідувачка малофонтанською бібліотекою Ірина Павлівна Дмитрієва.  Екологічне свято є водночас і  складовою бібліотечної екологічної програми "Котовщина на долонях турботи".

Відкривала захід презентація циклу книжкових виставок: "Знай. Люби. Бережи", яка включала в себе огляд виставок "Голос рідної природи серцем слухати навчись"  з фоновим музичним оформленням звуків рідної природи,  "Цілющі скарби рідної землі" з пучечками лікарських рослин та виставки однієї книги "Червона книга України". 

Презентація доповнювалась актуальною екологічною інформацією, статистичними даними та фактичними матеріалами щодо стану навколишнього середовища нашого краю. 

Але справжнє пожвавлення розпочалося серед дитячої аудиторії, коли настала черга другої частини заходу - екологічного турніру "Живемо у злагоді з природою". Учасники турніру дружньо відгадували загадки, з'єднували   початок і кінець прислів'їв та приказок, відповідали на питання вікторини та заповнювали екологічний кросворд. 

 

А поява Інни Олександрівни в образі лісової мешканки, Баби-Яги, "Королівни осіннього лісу", підсилила і до того жваву атмосферу свята та залучила до інтерактивної гри чимало учасників.

І як завжди, на таких заходах, перемогла дружба. Всі учасники  отримали невеличкі сувеніри на згадку.

 

Журі позитивно оцінило роботу конкурсантів та покинуло бібліотеку із гарними враженнями.

 

Детальне про захід читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 808 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz