Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2018 » Квітень » 19 » До Всесвітнього Дня Землі та Всеукраїнського Дня довкілля
3:20 PM
До Всесвітнього Дня Землі та Всеукраїнського Дня довкілля

Студенти-медики в бібліотеці вчаться лікувати планету

 

18 квітня в центральній бібліотеці Куяльницької ЦБС відбувся екологічний вечір «Ми живемо, поки живе Земля» для студентів першого курсу медичного училища імені В. Жуковського, присвячений Всеукраїнському Дню довкілля та Всесвітньому Дню Землі

Ведучі заходу: бібліотекар Інтернет-центру Ольга Волкунович та вчитель Глибочанського НВК I-II ст. Тетяна Попова розповіли молоді про те, що тільки спільними зусиллями людства можливо зберегти нашу Землю для нащадків, детально зупинились на екологічному становищі України, зокрема, на існуючих екологічних проблемах Подільщини, познайомили молодь з довгостроковою бібліотечною екологічною програмою «Подільщина на долонях турботи». 

Екологічну тематику допомогли розкрити і креативна виставка-інсталяція "ЕКО", і виставка прикладної літератури "Природа - вічне джерело життя", і різноманітний роздатковий матеріал: тематичні флайєри, книжкові закладки, пам'ятки, і цікавий відеоматеріал.

В ході вечора юнакам та дівчатам був запропонований екологічний майстер-клас з сортування сміття «Що ми викидаємо, або Золоті розсипи смітників», якій пройшов в ігровій формі та викликав багато посмішок і дотепних коментарів.

Активно підключилися студенти і до вікторини «Екологічний ерудиціон», призами якої стали сумка з екоматеріалів та екозакладки.

По закінченні заходу завідувачка відділом обслуговування користувачів центральної бібліотеки Оленою Поповою презентувала бібліографічний огляд літератури «З природою ми єдині».

Бібліотекарі впевнені, що після цього заходу студенти медичного училища зможуть лікувати не тільки людські організми, а й лікувати та підтримувати здоров'я великого організму нашої планети.

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 811 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz