Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2023 » Березень » 22 » До Всесвітнього Дня поезії
12:57 PM
До Всесвітнього Дня поезії

Поезії одвічна висота

 

У двадцять перший день весни, у день весняного рівнодення, людство відзначало Всесвітній день поезії. Насправді ж, поезія присутня в нашому житті кожного дня, саме життя в усіх його барвах, з його смутком та радістю – це поезія, та лиш обрані відчувають це, лиш обрані здатні творити. Саме їй, поезії, присвячувались заходи, які пройшли протягом вчорашнього дня в бібліотеках та клубних закладах Куяльницької громади.

Зануритись у прекрасний поетичний світ наших подільчан отримали змогу гості години поетичного настрою «Поезія - слово! Поезія - пісня, поезія - вільна душа" в бібліотеці села Новоселівка. Увазі запрошених були запропоновані нові поетичні збірки, які побачили світ нещодавно. Із задоволенням слухали прекрасну лірику Л. Вовк, Ю. Шестової, Н. Крутцевої,Н. Малишенко, О. Корембліта та інших поетів. Про своє відчуття поезії, про те, що надихнуло їх писати власні вірші розповідали гості заходу Неля Яніцька та Євдокія Шалар. Під час заходу була презентована книжкова виставка "Словом торкнутися душі".

Поціновувачку прекрасного, творчу особистість, яка вносить часточку своєї душі до скарбнички надбання рідного краю Надію Малишенко запросила на творчу зустріч «У поезії завжди є крила» бібліотека селища Борщі. Бібліотекар познайомила користувачів з однойменною книжковою виставкою, яка присвячена поетам Подільської та Куяльницької громад.

В Станіславській бібліотеці була організована поетична кав'ярня "Поезія - це скарб усіх віків, це діамант величиною в слово". Для читачів бібліотеки оформлена книжкова виставка "Про рідний край поетичними рядками", на якій представлена творчість наших земляків  О. Корембліта, В. Вітюка, Г. Колесова, Ю. Шестової, А. Ковальського, Л. Шиманської, Г. Якушева.

Працівники культури села Коси запросили юних мешканців села на День поезії "Поезія - це скарб усіх віків, це діамант величиною в слово". Для присутніх були презентовані книжкова виставка з поетичними збірками поетів краю та відеоматеріали, присвячені поетичному слову України. Протягом заходу діти читали улюблені вірші.

Поезію українських поетів читали разом із відвідувачами у Всесвітній день поезії і  в бібліотеці села Ставки.  

В бібліотеці села Бочманівка презентується книжкова виставка "Поезія - це діамант, величиною в слово", яка запрошуємо всіх бажаючих поринути у чарівний  світ поезії, адже поезія залишається в нас навіть тоді, коли закінчуються всі слова...

Книжкова виставка «Поезія – мелодія душі» запрошує до знайомства користувачів Гидеримської сільської бібліотеки.

Більше фото - на сторінках блогу бібліотеки

Переглядів: 433 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz