Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2020 » Лютий » 5 » До Всесвітнього Дня читання вголос
3:40 PM
До Всесвітнього Дня читання вголос

Читаємо вголос від мала до велика

 

Не всім відомого, що 5 лютого увесь світ відзначає День читання вголос. Про такий день не забули бібліотекарі центральної та центральної дитячої бібліотек Куяльницької громади, провівши голосні читання для читачів своїх закладів. 

Цього дня для читачів центральної бібліотеки "Літературний проект 12" був презентований цілим колективом працівників, тому що  автор Володимир Лис, який обраний головним автором лютого, припав до душі кожного з бібліотекарів. Протягом дня у кожного з бібліотекарів була гарна нагода порекомендувати свою улюблену книгу відомого сучасного українського письменника  не тільки один одному, а й усім бажаючим. І бібліотекарі, і читачі отримали задоволення від спілкування з книгою, з проникливим книжним словом.

А коли до бібліотеки завітала група учнів 7-8 класів Куяльницького НВК на перегляд кінофільму «Зоопарк» в рамках Фестивалю англійського кіно, вони залюбки долучилися до голосних читань. Бібліограф Ірина Пашора познайомила дітей з творчістю письменника місяця, але для голосних читань учні обрали новітній формат – книги з доповненою реальністю, які представили для хлопчиків та дівчат завідуюча медіацентром Ольга Волкунович та системний адміністратор Віталій Бензар. Діти невеликими групами підходили до ведучих та обирала книгу та розділ, який найбільше їх зацікавив, дивилися відеоефекти та зачитували інформацію про той чи інший феномен.

В центральній дитячій бібліотеці в цей день читали вголос казки Сашка Лірника, який обраний дитячою бібліотекою автором місяця в рамках "Літературного проекту 12".

Детальніше про заходи читайте на сторінках  блогу ЦБС

 

Переглядів: 840 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz