Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2018 » Квітень » 11 » До Великодня
2:20 PM
До Великодня

Пасхальна мозаїка бібліотечних заходів

 

До світлого свята Великодня для учнів Косівської школі була проведена година духовності «О писанко! Ти символ України», на якій сільський бібліотекар Олена Дегтяренко та художній керівник місцевого Будинку культури Світлана Крижановська розповіли дітям про Великдень, показали маленькі атрибути Пасхального столу, провели майстер-клас з декорування писанок, куліча та майстрування  прикрас до святкового столу.

В Новоселівську сільську бібліотеку читачі завітали на годину духовності "Велидень всіх на гостину просить". Завідуюча бібліотекою Олена Швець познайомила присутніх з тематичною викладкою літератури "Світлий празник Великодній". Дітям цікаво було дізнатись чому Великдень - це великий день за народними уявленнями, почути давні легенди про воскресіння Ісуса Христа. Особливо сподобалась їм великодня казка Зірки Мензатюк "Писанка", яку зачитала бібліотекар.

Працівники центральної бібліотеки та центральної дитячої бібліотеки побували на відкритті районної виставки-експозиції «Пасхальний вернісаж», організованої центром культури та дозвілля Куяльницької сільської ради, на якій були представлені кращі роботи талановитих майстрів району: вишивальниць, рукодільниць, пекарів, декораторів та художників.

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 733 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz