Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Квітень » 23 » До Міжнародного Дня Землі
12:39 PM
До Міжнародного Дня Землі

Обіймемо Землю красою й любов'ю

 

22 квітня, в Міжнародний День Землі, в центральній районній бібліотеці відбувся екологічний мікс "Обіймемо Землю красою й любов'ю" для студентів Котовського медичного училища. Учасниками заходу стали і важкі підлітки, які відвідали бібліотеку разом з інспектором-фахівцем кримінально-виконавчої інспекції Кучеренко Л. О. 

Бібліотекарі Попова О.В. та Лук’янчук Л.Є. розповіли молоді про найболючіші екологічні проблеми сьогодення. На протязі всього заходу демонструвались відеоролики «Обличчя моєї планети», «Збережемо природу України разом». Юнакам та дівчатам було запропоновано до перегляду буктрейлер «Червона Книга України», підготовлений бібліотекарем Інтернет–центру Вербицькою І.С.

Присутні студенти з захопленням відповідали на питання екологічної вікторини «Матері природи – увагу та турботу», виявивши при цьому добрі знання на екологічну тематику.
По закінченні заходу бібліотекар абонементу Поросятковська Л.Д. презентувала яскраву та цікаву виставку «Жива природа, жива душа».
На пам’ять про відвідування бібліотеки юнакам та дівчатам були роздані флаєри, розроблені в рамках бібліотечної програми «Котовщина на долонях турботи» щодо охорони навколишнього середовища.  
 
Детальніше читайте на сторінках блогу ЦБС
Переглядів: 946 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz