Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Грудень » 4 » До Міжнародного дня інвалідів
12:16 PM
До Міжнародного дня інвалідів

Тримайтеся - ми поруч із вами!

 

3 грудня у всьому світі відзначають Міжнародний день інвалідів. В цей день в бібліотеках  району проходять заходи, які виховують добро і милосердя, турботливе ставлення до людей з обмеженими фізичними можливостями.

Так, бібліотекарями Липецької центральної бібліотеки  провели для учнів місцевої школи урок доброти "Твори добро, бо ти - людина", під час якого бібліотекарі розповіли про історію створення Міжнародного Дня інвалідів та закликали дітей допомагати цим людям, бо вони також є повноцінними членами суспільства.
В селах
Малий Фонтан та Гидирим в рамках години милосердя "Подивіться на нас - ми такі як і ви" голова сільської ради Сергій Рудик, бібліотекарі Ірина Дмитрієва та Василиса Полуденна, завідувачки клубами Ірина Попенко та О. Смілянська разом з учнями сільських шкіл з подарунками, віршами та сердечними побажаннями відвідали інвалідів свого села, намагаючись донести до цих людей частинку свого тепла, пропонуючи свою допомогу та підтримку.
Працівники бібліотеки та Будинку культури села
Бочманівка підготували для інвалідів села невеличкий концерт під назвою "Повір у себе" та завітали з ним до Катерини Сидорівни Матвєєвої, а бібліотекарі Куяльницької бібліотеки в рамках години доброти "Відчини серце для доброти" відвідали Осадчу Тетяну Михайлівну, принесли їй книжки та поспілкувалися.
Обслуговують книжками на дому, приносять газети та просто спілкуються з людьми, які мають вади здоров'я та не можуть самостійно дістатися до бібліотеки бібліотечні працівники в кожному селі не тільки 3 грудня, а кожного четверга, в день "бібліотечного патронату", не залишаючи їх наодинці, підтримуючи увагою та добрим словом.
Тримайтеся - ми поруч з вами!

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС
 

Переглядів: 643 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz