Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2023 » Червень » 1 » До Дня захисту дітей
3:14 PM
До Дня захисту дітей

Щоб сонцю і квітам всміхалися діти!

 

Щорічно 1 червня, в Україні і світі відзначається радісне і веселе дитяче свято - Міжнародний день захисту дітей. Велике дитяче свято з нагоди цієї дати пройшло напередодні в Куяльницькій громаді, активну участь в якому взяли працівники центральних бібліотек.  На майданчик біля Косівського Будинку культури з’їхали дітки з усіх куточків великої громади.

В урочистостях брали участь очільники громади: заступник Куяльницького сільського голови з гуманітарних питань Тетяна Кунаренко та заступник  Куяльницького сільського голови з економічних питань Софія Ходюк, які привітали присутніх зі святом та побажали усім дітям здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків.

На честь свята біля будинку культури для дітей було розгорнуто містечко розваг. Низку цікавих розважальних заходів запропонувала малечі «Бібліотечна галявина».

Конкурс «Чемпіон з швидкочитання» дозволив виявити дітей з найкращою технікою читання.

Багато дітлахів зібрав майстер-клас з виготовлення сувенірів «Я люблю Україну».

А які чудові квітки та тваринки з яскравих різнокольорових повітряних кульок, зроблені своїми руками залишились у діток на згадку про майстер-клас з твістингу!

Дню захисту дітей була присвячена яскрава тематична виставка «Діти України – за мир!», біля якої був проведений інформаційний дайджест «Дитинство, яке перевернула війна».

Найбільше дітей зібрали столики, де проходив боді-арт – символічні малюнки на руках та обличчі.

Великою увагою майстер-клас з виготовлення дитячих смайликів «Emoji» та косоплетіння; ігрова та спортивна локації; танцювальний флешмоб. Протягом свята працювала фотозона з казковими героями.

Після цього пройшов фестиваль дитячої творчості «Перші зірочки», в якому взяли участь талановиті діти Куяльницької громади, організований Куяльницьким центром культури та дозвілля, а в рамках фестивалю відбувся хореографічний конкурс «Вишнева квітка Терпсіхори».

Вітаємо усіх дітей зі святом! Нехай кожна дитина буде щасливою!

Більше фото - на блозі бібліотеки

Переглядів: 105 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz