Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2019 » Червень » 3 » До Дня захисту дітей
12:17 PM
До Дня захисту дітей

"Бібліотечний майданчик" на дитячому святі

 

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії, адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Безпосередню участь у проведенні заходів до цього свята приймають бібліотекарі Куяльницької громади. 

Вже стало традицією організація бібліотечних майданчиків на районному фестивалі "Перші зірочки", куди виїжджають майже усім складом працівники методичних центрів Куяльницької ЦБС.

Програма, яку вони пропонують дітям, - найрізноманітніша: від створення яскравих квіткових букетів з повітряних кульок у техніці твістінг до найулюбленіших ігор європейців на "Майданчику європейських розваг", від кумедного "фейсарту" (малюнки на обличчі) до цікавої вікторини для кмітливих та допитливих, від "гарячого" стільця "Бліцтуру" до захоплюючого "більбоке".

Цікаве літературно-розважальне свято "Мирна країна - щаслива дитина" запропонували малечі села Малий Фонтан завідуюча бібліотекою Ірина Дмитрієва разом із завідуючою сільським клубом Ірина Попенко. Діти змагалися в різноманітних конкурсах, відгадували загадки, відповідали на питання літературної розминки та  вікторини, знайомилися з книжковою виставкою "Світ казковий й загадковий".

«Сяйте усмішки, сонцем зігріті! Миру і щастя - всім дітям на світі» - під такою назвою завідуюча Новоселівськоюсільською бібліотекою Олена Швець, директор Будинку культури Людмила Мойсенець та фахівець КЦСССДМ Анастасія Петрікан організували розважально-ігрову програму для дітей на майданчику біля місцевої школи. Під час заходу присутні змагалися в різноманітних іграх і конкурсах "Крихітка на кулі", "Давайте познайомимося", "Весела хвиля", клеїли аплікації, разом з кажковим персонажем Бабою Ягою відгадували загадки, демонстрували спритність у вправах з м'ячем. 

Розважальний захід "Яскрава, весела, щаслива, завзята дитинства Планета" подарувала дітям селища Борщі (Зірниця) бібліотекар Оксана Перебітюк.  Діти веселилися, сміялися, танцювали, брали активну участь в іграх та забавах, естафетах, відгадували загадки, малювали на асфальті.

Цього дня присутні на святах діти отримали цікавий, емоційний заряд енергії, солодкі подарунки та яскраві враження.

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 450 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz