Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Грудень » 14 » До Дня вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС
4:30 PM
До Дня вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС

Героям-ліквідаторам - шана і честь!

 

До Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС в Котовській районній бібліотеці відбулась година пошани «Героям ліквідаторам – шана і честь!» та були презентовані художньо-документальні виставки:  "Незамовкаючі дзвони людської пам’яті» та "Чорнобиль не має минулого".

Година пошани розпочалась з огляду виставки-панорами краєзнавчого відділу «Незамовкаючі дзвони людської пам’яті», присвяченої нашим землякам-ліквідаторам. Бібліотекар Надія Балабан зупинилась на долях мешканців Котовщини, які захистили Україну від невидимого страшного ворога, подарувавши життя без радіації мільйонам співвітчизників.

Виставка в читацькій залі  "Чорнобиль не має минулого" знайомить читачів з тематичною літературою та кращими художніми творами, присвяченими страшним подіям квітня 1986 року, мужнім та самовідданим пожежникам, військовим, водіям, медикам та всім, хто був учасником ліквідації аварії.

Ліквідаторів аварії на ЧАЕС вшановували і в сільських бібліотеках району. Так, бібліотека села Гонората запросила школярів на годину мужності "Позбав Чорнобильського лиха народи всі та грішних нас" та веб-презентацію "Ціна життя". Із веб-презентацією про страшне лихо, що схвилювало весь світ, "Світ про Чорнобиль пам'ятає" ознайомились читачі бібліотеки станції Борщі. Героїзмом ліквідаторів, що жертвували своїм життям заради інших, були вражені школярі села Куяльник, присутні на годині пам'яті "Чорнобиль не відходить у минуле" в сільській бібліотеці.

Низький уклін всім ліквідаторам за мужність і героїзм та силу духу, проявлені при подоланні наслідків аварії. Вічна пам'ять і шана тим, чиє життя обірвав смертоносний атом.

 

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 694 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz