Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Жовтень » 29 » До Дня визволення України від фашистських загарбників
12:22 PM
До Дня визволення України від фашистських загарбників

Золота осінь Перемоги


28 жовтня вся Україна відзначає 71-шу річницю звільнення своєї території від фашистських загарбників. В цей день до кожного пам'ятника воїнам-визволителям несуть квіти вдячні потомки, адже рокам не підвласна людська пам'ять, особливо пам'ять про тих, "хто не повернувся із бою".
В цей урочистий день в краєзнавчому відділі Котовської центральної районної бібліотеки відбулася
історична година "Золота осінь Перемоги". Бібліотекар Надія Балабан розповіла присутнім про грозові роки Другої Світової, познайомила з історичними конволютами "Маленькі люди Великої Перемоги", "Війна очима однієї родини", "Дитинство, опалене війною...", розповіла про плеяду людей, наших земляків, що вкрили себе невмирущою славою в ті грізні роки.
 Особливу увагу і цікавість викликав у присутніх альбом "Ми пам'ятаємо всіх поіменно", який був оформлений всіма громадами Котовського району до 70-ої річниці звільнення України.
Цього ж дня бібліотека села Малий Фонтан запросила читачів на
відеопрезентацію "Нашу пам'ять обпалює вічний вогонь". Завідувачка бібліотекою Ірина Дмитрієва та завідувачка клубом Ірина Попенко ознайомили відвідувачів бібліотеки з бойовими діями за визволення України впродовж 1942-1944 рр.
 Бібліотекарі села Куяльник Тетяна Бойко та Марія Каназірська в рамках
години спілкування "Згадуємо далеку ту війну" завітали в гості до ветерана Бабій Валентини Прокопівни, привітали її зі святом та залюбки прослухали її спогади про війну та визволення рідної країни.  
Минають роки і десятиліття, але подвиг радянського народу ніколи не зітреться в пам'яті вдячних нащадків тих воїнів, що 71 рік назад звільнили нашу державу. Низький уклін всім ветеранам за все, що вони зробили для нас!

 

Переглядів: 654 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz