Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2020 » Жовтень » 29 » До Дня вигнання нацистських окупантів з України
5:21 PM
До Дня вигнання нацистських окупантів з України

Стала пам'ять нашим обеліском

 

Щорічно, 28 жовтня, в нашій країні відзначається День вигнання з України нацистських окупантів. У цей день та напередодні вшановують пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від дій нацистських окупантів. Цій даті була присвячена низка заходів в бібліотеках Куяльницької громади. 

В бібліотеці села Куяльник розгорнута книжкова виставка "Часи пройшли, роки минули, та ми героїв не забули", звернувшись до якої читачі зможуть ознайомитись з мемуарами, документами та фотографіями Другої Світової війни.

Про подвиг воїнів, які брали участь у визволенні України під час Другої Світової війни, можна дізнатися і з літератури, представленої на поличках книжкової виставки «Війна постукала у двері», розгорнутої в бібліотеці села Малий Фонтан.

Виставку-інсталяцію під назвою "Слава воїнам  визволителям!" підготувала для своїх користувачів бібліотека села Гидерим, а в бібліотеці села Мардарівка оформлена книжкова виставка «Стала пам'ять нашим обеліском».

Центральна бібліотека пропонує передивитися ряд відеороликів з краєзнавчої відеотеки про земляків-визволителів "Один з сузір'я ольшанців""У тилу ворога", "Наші визволителі. Котовськ. 1941-1944".

 

 
 
Переглядів: 1088 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz