Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2019 » Лютий » 14 » До Дня Святого Валентина
3:46 PM
До Дня Святого Валентина

Сьогодні святкує любов!

 

14 лютого світ відзначає День Святого Валентина - найромантичніше свято року. Цього дня центральна бібліотека запросила юнаків та дівчат 2 курсу медичного училища ім. В. Жуковського (куратор Лариса Слободянюк) на свято кохання під назвою "Сьогодні святкує любов!".

Молоді бібліотекарі Ольга Волкунович та Ірина Пашора познайомили юнаків та дівчат з історією виникнення Дня Святого Валентина та запропонували до уваги студентів відеоряд різноманітних презентацій про традиції святкування цього дня у країнах світу. Учасники заходу мандрували уявним «Трамвайчиком кохання», зупиняючись на «Провулку першої симпатії», «Алеї першого кохання», «Бульварі мрій», «Площі побачення» та «Вулиці очікування», знайомлячись на кожній зупинці зі зворушливою історією кохання непересічних людей: художників, фотографів, поетів…

Але справжній «бум» у молоді викликала розважально-ігрова програма за мотивами популярної телевізійної гри «Хто зверху?» з конкурсами «Хто я?», "Вгадай пісню", "Склади слово".

Після підбиття підсумків конкурсів та вручення подарунків бібліотекарі презентували книжкову виставку "Хвилюючий світ кохання" та запропонували взяти участь у голосуванні в романтичному онлайн-конкурсі від "Бібліотечного меридіану" під назвою «Коханням скорені серця», обравши найкращу пару ведучих серед молодших студентів першокурсників медичного училища.

Кожен із учасників покидав бібліотеку в гарному настрої, з яскравою "валентинкою" та цукеркою, яку вони мають відкрити на День Святого Валентина та прочитати святкове побажання.

Детальніше про свято читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 406 | Додав: Olga | Теги: медіацентр, свято, юнацтво | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz