Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2017 » Лютий » 14 » До Дня Святого Валентина
4:05 PM
До Дня Святого Валентина

Світ, створений з любові

 

День Святого Валентина - дуже ніжне й добре свято, день в який люди відкрито говорять про найбільш прекрасне в світі почуття - про любов. В холодний зимовий день, 14 лютого, на душі стає тепло як ніколи,  повітря заполоняють відчуття щастя і романтики, а в бібліотеках та клубних закладах проходять яскраві святкові заходи.

Атмосферою любові, поезії і музики в День всіх закоханих була сповнена читацька зала центральної районної бібліотеки під час проведення свята «Усі ми прагнемо любові». Ведучу заходу, молоді бібліотекарі Ольга Волкунович та Інна Вербицька запропонували студентам медичного училища сучасну креативну програму з відеорепортажами про святкування Дня Святого Валентина в різних країнах світу та запросили на мандрівку уявним «Трамвайчиком кохання». Але справжній «бум» у молоді викликала продумана розважально-ігрова програма з конкурсами «Вгадай пару закоханих за слайдами на великому екрані», «Вгадай пісню»,  «Хто я?», "Склади слово" та "Бліц", які супроводжувались влучними коментарями, живими емоціями, сміхом та оплесками. Після підбиття підсумків конкурсної програми та вручення подарунків бібліотекарі запросили всіх бажаючих освідчитись у коханні до книги за допомогою арт-колажу «Я люблю книгу, тому що…» та зробити селфі-фото "Гарячі серця".

Святковий вечір «Світ, створений з любові» зібрав молодь і в клубі станції Борщі, організований завідувачкою бібліотекою Ганною Трояновською та завідувачами клубами сільради Наталією Іванковою та Валентином Орлюком.Під час вечора всі охочі мали можливість висловити свої побажання, подарувати один одному «валентинку» з вітанням, прийняти участь у різноманітних конкурсах та змаганнях, отримавши у подарунок солодощі.

Відмітили День Святого Валентина і учасники літературного салону "Бестселер", що діє при центральній районній бібліотеці. Розпочали святкове засідання під назвою "Со времен Святого Валентина до наших дней" бібліотекарі Олена Попова та Людмила Поросятковська. У виконанні відомих поетес району Валентини Присяжної, Валентини Мельниченко, Валентини Барсукової та Валентини Сучкової прозвучали ліричні вірші про кохання, а присутній поет Іван Янчевський від імені усіх чоловіків привітав чарівних жінок зі святом та присвятив їм свої вірші.

Урочистим моментом заходу стало нагородження Почесними грамотами райвідділу культури Валентини Мельниченко та Валентини Барсукової за особистий творчий внесок у розвиток життя краю, які вручила директор ЦБС Світлана Дюгаєва з найкращими побажаннями у цей святковий день.

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

 

 

Переглядів: 726 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz