Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Лютий » 12 » До Дня Святого Валентина
3:02 PM
До Дня Святого Валентина

Все починається з любові

 

В центральній районній бібліотеці до Дня Святого Валентина відбувся літературно-поетичний вечір «Все починається з любові» для студентів І та ІІ курсу Котовського медичного училища.

Розпочали вечір ведучі заходу - бібліотекарі Олена Попова та Людмила Лук’янчук, які зосередили увагу студентів на  зворушливих історіях кохання відомих усьому світу поетів: Франчески Петрарки, Юрія Лермонтова, Миколи Гумильова, Ганни Ахматової, Володимира Маяковського. 
Ліричний настрій вечора підтримала юна поетеса села Гонората, студентка Одеського національного університету ім. І. Мечнікова - Анастасія Паскаль, яка зачитала власні вірші про кохання та подарувала бібліотеці три примірники першої авторської збірки "Небо", що нещодавно побачила світ.
Поетичну естафету продовжили студенти, які зачитали улюблені вірші Ганни Ахматової та Роберта Рождественського.
Кульмінацією вечора стала
розважальна програма "Сходинки любові", проведена бібліотекарем Надією Балабан, де молодь продемонструвала свою ерудованість в літературних вікторинах та прийняла участь в конкурсі "Намалюй портрет своєї коханої та коханого", в музичних конкурсах. 
Бурхливі оплески однолітків викликало виконання студентами II курсу  Владиславом Покотило та Дашою Гребонос бардової пісні і авторської мелодії у супроводі піаніно.
І, звичайно, нікого не залишила байдужим яскрава, насичена
книжкова виставка "BOOK LOVE STORY". Крім цікавих книжок та зворушливих фотографій, виставка містила макети червоних сердець, на яких кожен із студентів мав змогу залишити своє уявлення про ідеального коханого.
Вечір супроводжувався мультимедійними матеріалами, підготовленими бібліотекарем Інтернет-центру Інною Вербицькою, - 
презентацією "Нехай світом править лише кохання" та фрагментами відео сюжетів про реальні історії кохання, які вразили світ. Студенти були запрошені і до "Трамваю кохання" із зупинками: "Провулок першої симпатії", "Алея першого кохання", "Бульвар мрій",  "Площа побачення". З романтичним настроєм юнаки та дівчата зупинилися на "Вулиці очікування", чекаючи на перше омріяне кохання, що здатне зробити людину чистішою, кращою, сильнішою.


 

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 670 | Додав: Olga | Теги: юнацтво | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz