Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Грудень » 21 » До Дня Святого Миколая
3:11 PM
До Дня Святого Миколая

Святий Миколай мандрує Котовщиною

 

Одним з найбажаніших і найулюбленіших зимових свят для дітей є свято Святого Миколая. Щоб розширити знання дітей про життя святого Миколая та на його прикладі виховувати у читачів доброту, чуйність, гуманність та милосердя, у бібліотеках Котовського району проходять різноманітні масові заходи – святкові ранки, народознавчі години, уроки духовності, розважально-ігрові програми.

Розпочали низку заходів бібліотеки сіл Малий Фонтан та Новоселівка. Завідувачка Малофонтанською бібліотекою Ірина Дмитрієва «перевтілилась» в справжнього Святого Миколая і разом з вчителями місцевої школи організувала для дітей велике свято «Святий Миколай, до діток завітай!», а завідувачка Новоселівською бібліотекою Олена Швець запросила дітей на урок духовності «Святий Миколай на порозі», познайомила з легендою про Миколая, який допомагав бідним і нужденним, і  запропонувала написати свої побажання і кинути в "Скриньку бажань", сподіваючись на те, що в ніч на 19 грудня до кожного прийде святий Миколай і покладе під подушку подарунок.
Бібліотекарі села Нестоїта Наталія Стопчанська та Тамара Гребонос зібрали дітей на
годину доброти «До нас крокує Миколай», розповівши про Миколая, який своєю добротою учив інших творити добро.
Вихованці дитячого садочка села Гонората почули цікаву легенду про Святого Миколая та стали учасниками театралізованого дійства, завітавши до бібліотеки на
народознавчу годину "Я чекаю Миколая", яку підготувала бібліотекар Світлана Якубовська. Народознавчу годину під назвою "Зима прийшла - свята привела" провела для школярів і завідувачка бібліотекою станції Борщі Ганна Трояновська, яка розповіла дітям про  про значення зимових свят, про  Миколая Чудотворця та запропонувала переглянути слайд-презентацію "Миколай мандрує світом". 
Кульмінацією заходів стала участь працівників районної дитячої бібліотеки в
районному ярмарку до Дня Святого Миколая. На дитячому майданчику панували веселий гомін, сміх та творча атмосфера. Бібліотекарі Тетяна Токаренко, Олена Зінченко, Марія Лунга та Неля Сліпенчук не встигали змінювати чисті плакати для конкурсу малюнків "Мій сніговик - найкращий", розкладати паперові стаканчики для «Башні бажань», зачитувати захоплюючі питання вікторин, загадувати зимові загадки та роздавати невеличкі дарунки. Кожен з учасників поспішав написати свою мрію на долонці, щоб повісити її на "Святкову ялинку побажань", бо дива відбуваються там, де в них вірять.

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС
 

Переглядів: 743 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz