Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2021 » Січень » 22 » До Дня Соборності України
10:45 AM
До Дня Соборності України

Україна Соборна - моя гордість і слава!

 

22 січня Україна відзначає День Соборності України та 102 роки з дня проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки на Софійському майдані в Києві.

З метою гідного відзначення цієї історичної дати,  виховання у дітей та молоді патріотизму, поваги до історичного минулого народу України, ідеї єдності, спільності історичної спадщини в бібліотеках  Куяльницької громади були оформлені тематичні книжкові виставки, з якими можна буде ознайомитись користувачам вже після 25 січня.

В Гоноратській бібліотеці діє книжкова виставка "Соборна. Вільна. Неподільна", на якій представлена  художня, документальна література, фотодокументи, що дасть можливість користувачам ознайомитись  з боротьбою нашого народу за соборність і  незалежність України на протязі багатовікової історії, розкрити подвиг борців за свободу і єдність українських земель в різні історичні епохи.

Бібліотека села Гидерим чекає на користувачів з книжковою виставкою «Україно, соборна держава, сонценосна колиско моя!».

 

Книжкова виставка під назвою "Україна - єдина! Україна - це ми!", яка розповідає про боротьбу нашого народу за соборність українських земель та історичне значення Дня Соборності розгорнута працівниками бібліотеки села Куяльник.
 
Книжкова виставка в бібліотеці станції Борщі отримала назву "Ідейні провідники української соборності" і розповідає про видатних діячів української історії початку 20 століття та тернистий шлях України до соборності.
 
«Соборність України: під прапором волі» - під такою назвою розгорнута книжкова виставка до Дня Соборності України в бібліотеці селища Борщі. Представлені на ній книги вміщують документи та матеріали, які висвітлюють цю важливу в історії України, діяльність Української Центральної Ради та біографії її діячів.

Книжковою виставкою "Україна Соборна - моя гордість і слава" вітає з Днем Соборності  України своїх великих і маленьких односельців бібліотека села Малий Фонтан. Також бібліотекар пропонує своїм користувачам переглянути в мережі інтернет інформаційний відеоролик про Акт Злуки УНР і ЗУНР.

В центральній бібліотеці розгорнута документально-публіцистична виставка "Майбутня доля мислилась соборно", на якій представлені  книги, які розкривають зміст поняття "соборність", досліджують становлення ідеї соборності на різних етапах історії людства та засвідчують, що українська душа невмируща.

Переглядів: 1202 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz