Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Червень » 22 » До Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни
2:38 PM
До Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни

Схиливши голови в скорботі

 

22 червня в Україні відзначається День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни.  І в маленьких, і в великих селах нашого району біля братських могил в цей день проходять мітинги-реквієми, години-спомини, години вшанування та молебні по загиблим.

На урочистий мітинг в селі Липецьке зібралась уся громада, щоб віддати данину пам'яті своїм співвітчизникам, що загинули у роки війни.  На заході були присутні делегації від районної адміністрації, працівників культури, освітян на чолі з заступником голови райдержадміністрації Тетяною Костюк, начальником відділу культури Ольгою Шапран, головою районної Спілки ветеранів Тимофєм Цараном, директором ЦБС Подільського району Світланою Дюгаєвою.

Відкрила мітинг голова Липецької сільської ради Раїса Тинкован, представивши присутнього на заході єдиного в селі ветерана війни  Івана Пилиповича Догу, живого свідка тих страшних подій. Липецький священнослужитель отець Володимир відслужив пам'ятний молебень за загиблими і закликав пам'ятати усіх, хто відійшов у безсмертя. Учні місцевої школи підготували тематичну літературну композицію, яка увінчалась  хвилиною мовчання та покладанням квітів до підніжжя пам'ятника.

Вшанували пам'ять загиблих та вклонилися могилам ветеранам-землякам і мешканці Нестоїтської громади під час години вшанування "Ми будем завжди пам'ятати, і Вам забути не дамо!".

Квіти, жалоба, шана та вдячність - це лиш мала частка того, що ми можемо сьогодні зробити для них, схиливши голови перед мільйонами невинних жертв, які забрала страшна війна.

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 890 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz