Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2020 » Вересень » 7 » До Дня пам'яті захисників України
8:42 PM
До Дня пам'яті захисників України

Згадаймо всіх поіменно

 

Вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України є надзвичайно важливим днем для майбутнього нашої країни. Куяльницька централізована бібліотечна система до Дня пам’яті захисників України підготовила та провела ряд інформаційно-просвітницьких заходів під гаслом «Згадаймо всіх поіменно».

В Інтернет-центрі  Гоноратської  бібліотеки пройшов відеоперегляд документального фільму "Бій під Іловайськом" та презентовано книжкову викладку "Не здолати Україну та її героїв".

В приміщенні Мардарівського Будинку культури пройшла зустріч «Роки війни - століття пам’яті» з учасниками ООС та їх сім’ями, яку підготовили   працівники культури: бібліотекар Людмила Шевченко,  директор Будинку культури Юлія Резнюк  та художнімй керівник Людмила Піструїл. Присутні на заході  познайомилися з книжковою виставкою «Мир боронити на рідній землі їх призвала Україна», переглянули відеопрезентацію «Вірні сини козацької землі», вшанували пам'ять загиблих воїнів-земляків Валерія Сорочана та Олега Тіщенка, поклавши квіти до їх могил.

В Малофонтанській бібліотеці  бібліотекар Ірина Дмитрієва представила своїм читачам книжкову-ілюстровану виставку "Пам'ятаємо імена Героїв" та відеоряд "Їх слава сяє над Україною".

Щоб вшанувати пам'ять  про свого загиблого земляка Віталія Катишова бібліотекар села Качурівка  Катерина Гоцуленко  підготувала патріотичну годину «Час не лікує». На початку заходу бібліотекарь презентувала  книжкову виставку «Їх імена прославили наш край». Продовжився захід на місці поховання загиблого патріота, до могили якого поклали квіти представники Куяльницької сільської ради на чолі з головою Сергієм Паламарчуком.

Годиною пам'яті вшанували загиблого земляка Вячеслава Козлана в бібліотеці селища Борщі. Актив бібліотеки та староста сільського округу Валентина Правенко зустрілися з матір'ю  військового, щоб щиро  подякувати за виховання достойного сина.  На могилу загиблого воїна були покладені  квіти і соняшники, як символ людської поваги і вічної пам'яті.

В  бібліотеці села Гидерим   пройшла історична година "Ви безсмертні навіки живі". Бібліотекар Василина Полуденна  презентувала читачам книжкову виставку під назвою "Неоголошена війна" та запросила усіх запаленою свічкою вшанувати пам'ять загиблих героїв.

Відеопрезентація ролику "Їх подвигу немає забуття" пройшла в бібліотеці села Куяльник.

Краєзнавчу подорож сторінкою "З когорти мужніх" бібліотечного сайту Куяльницької ЦБС  для своїх користувачів запропонувала центральна бібліотека.

Детальніше про заходи читайте на сторінках блоку ЦБС

Переглядів: 789 | Додав: Olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz