Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2022 » Лютий » 18 » До Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні
11:36 AM
До Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні

Небесна Сотня – ангели свободи

 

20 лютого українці вшановують День пам'яті Героїв Небесної Сотні, згадуючи найтрагічніші дні масових розстрілів протестувальників під час Революції Гідності 2013–2014 років. Небесна Сотня наших співвітчизників пішла у Вічність - за честь, за волю, за право бути Українцями і за свою Батьківщину.  Готуються до цієї пам’ятної дати і бібліотеки Куяльницької громади.

В центральній бібліотеці КУ «Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка» розгорнута книжкова виставка-панорама «Небесна Сотня - ангели свободи». У документальних та художніх виданнях, представлених на виставці, поданий огляд подій, що відбувались в Україні в листопаді 2013 –лютому 2014 років. На виставці представлені такі документальні та художні видання, як Олег Трайдакало «Майдан. Погляд зсередини», брати Капранови «Майдан. Таємні файли», Марко Рудневич «Я з Небесної сотні», Андрій Кокотюха «Вогняна зима», Марія Матіос «Приватний щоденник. Майдан. Війна».

Історична година "Небесна Сотня - ангели, що тримають небо" відбулась в бібліотеці-філії селища Борщі (Зірниця). Присутні на заході мали змогу ознайомитися з викладкою літератури "Час плине, а пам'ять залишається" та переглянути відео  подій на Майдані "На варті наших - Небесна Сотня".

У Малофонтанській бібліотеці відбулася патріотична година "Небесна Сотня у наших серцях", яку провели бібліотекар спільно з завідувачкою сільським клубом. Присутнім була презентована книжкова виставка  "Янголи на білих крилах" та запропонований перегляд відео "Небесна Сотня - Герої нашого часу".

 

В бібліотеці села Гидерим представлена фотовиставка "За чисті душі, що злетіли в небо", яка містить документальні та художні видання про події, що відбулися в Україні, також пройшов перегляд відеоролика "Небесній Сотні пошана і молитва!".

В бібліотеці села Станіславка відбувся відеоперегляд «Небесній Сотні – шана і молитва».

Виставка-вшанування "Небесній  Сотні  - пошана  і  молитва" експонується в бібліотеці села Качурівка.

Виставка-вшанування під назвою "На варті наших днів - Небесна Сотня" зустрічає користувачів бібліотеки села Гидерим.

Почуття власної гідності і честі, любов до Батьківщини - це той неписаний заповіт, який залишили кожному із нас Герої Небесної Сотні.

Більше фото - на сторінках блогу бібліотеки

Переглядів: 8470 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz