Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2020 » Серпень » 25 » До Дня Незалежності України та Дня Прапора України
9:07 AM
До Дня Незалежності України та Дня Прапора України

Україно моя калинова - незалежності правда свята

 

В рамках святкування Дня Прапору та Дня Незалежності України в бібліотечних закладах Куяльницької громади відбулась низка інформаційно-просвітницьких заходів, серед яких тематичні експозиції, патріотичні панорами, презентації книжкових виставок, історичні подорожі, віртуальні круїзи, історико-літературні свята, направлені на виховання патріотизму та поваги до державних символів України.

Зокрема, на презентацію книжкової виставки «Україно моя калинова – незалежності правда свята» запросила своїх користувачів завідувачка бібліотекою села Гонората Світлана Якубовська. Читачі отримали змогу ознайомитись з представленими книгами про формування української державності та становлення незалежної України, про її неповторну красу та загадковість, про свята, традиції та звичаї нашого народу.

В бібліотеці села Гидерим було проведено свято під назвою «Україно, моя Україно, ти для мене струна золота». Завідувачка бібліотекою Василиса Полуденна презентувала діткам книжково-ілюстративну виставку «Це моя Батьківщина, це моя Україна» та запропонувала цікаву гру - вікторину " Я люблю Україну ". Захопив дітей і конкурс малюнків на асфальті під назвою "Ми - твоє майбутнє,  Україна". А закінчилось свято флешмобом "Любить Україну.. "

Учасники танцювального колективу села Мардарівка завітали до бібліотеки на огляд книжкової виставки «Моя країна – єдина і неподільна», який провела для них бібліотекар Людмила Шевченко, а потім в фойє Будинку культури на них чекав перегляд відеоролику про державні символи України (директор Будинку культури Ю. Резнюк).

В рамках історико-літературного свята під назвою «Ми – діти твої, Україно!» діти села Бочманівка разом із бібліотекарем Ксенією Чиканчі провели цікаву мандрівку в славетні періоди історії нашої країни, прикрашену мелодіями українських пісень та ліричними рядками віршів про Україну.

Ілюстративна книжкова виставка "Незалежність: крок за кроком" гостинно розгорнула свої полиці для користувачів бібліотеки селища Борщі (завідуюча Ганна Трояновська). На виставці представлені книги з української державності, з історії та культури України, краєзнавчі матеріали з історії селища.

Презентація книжково-ілюстративної виставки "Україно, моя Україно" відбулась і для читачів бібліотеки села Липецьке.

 

Переглядів: 835 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz